Post Reply 
Tekken 7
Author Message
Kekken Offline
broken
********

Posts: 7,066
Joined: Dec 2003
Post: #21
RE: Tekken 7
Good stuff vceraj!
Gor sem sel s konkretnim namenom se naigrati in nisem bil razocaran. Najbolj me je zanimalo, kaj so Pecka in ostali 3D novinci v par tednih skombinirali v Tekkenu. Dosti. Sicer sem, preden sem dokoncno sedel za Guilty, igral le proti Pecki, saj za Virusa in Commandosa nisem pricakoval, da sploh kaj ze znata. Prvi ni razocaral, a tudi ostala dva sta po videnem od strano igrala kar izenaceno in prispevala k lepim igram. Pecka morda najbolj pravilno, virus malo po svoje, a, Juni-style, z dobrimi gutts odlocitvami in Jus s spamom backflip launcherja in reversalov. Zal mi je, da nisem igral s slednjim, da bi me malo zaposlilo s chickeni, ampak bo ze. Well done. Po moje je dobro Tekken zagristi takoj offline, ker enih nivojev whiff punishanja nikoli ne boste mogli doseci na liniji in tvegate, da niti ne zacnete poskusati vec, kar pripelje, da se naucimo narobe igrati. Sem opazil, da je to naredilo najvecjo razliko med mano in ostalimi.

GG je bil zasvojljiv, kot vedno. Jus in Virus sta vsakic malo boljsa in fajti so bili veselje. Igralo se je na tri dobljene runde in na momemnte je postalo prava bitka mentalne vzdrzljivosti. Zmagujem povecini, a za malo in ce bi vec uporabljali blitz, ali pa vsaj redno dead angle na moje wakeup mixupe, bi bilo dosti bolj izenaceno ali pa bi jaz moral sam leveluppat.
Je pa potem prisel Pecka, ki je se zadnjic izrazil nemalo nenaklonjenosti Guiltyju, pa kar zapalil trening s Slayerjem in nakazal, da bi mu po eksekuciji igra bila zelo hitro priucljiva, ostalo pa bi ze kako. Imeti Slayerja, ki ti zbije pol za vsako neumnost bi bilo veselje. Lepo bi bilo, ce bi se lotil.

Se par iger s cpatom in to je bilo to. Enkrat naslednjic se se lotimo in pretvorimo Pigodrom v bolj fokusiran fighting room, pa smo zmagali. Samo malo vec cajta bomo rabili, kot le par ur.icon_smile

Friends don't let friends play online.
06-18-2017 11:01 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | Pretep main | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication