Post Reply 
Digitalno Igrišče (27.1.2018, Postojna) - T7, DBFZ, Naruto
Author Message
Kekken Offline
broken
********

Posts: 7,088
Joined: Dec 2003
Post: #5
RE: Digitalno Igrišče (27.1.2018, Postojna) - T7, DBFZ, Naruto
Naruto:
1. Bojan
2. ne vem
3. še manj

T7:
1. 1muvwndr (Mama od Kazuje)
2. Kekken (Medved)
3. Bojan (Lili / random lik)

DBFZ:
1. Virus (Fat Bu, Cell, Blue Vegeta?)
2. Kekken (Blue Goku, Pink Goku, Yellow Goku)
3. Xavi (Vegeta, Blue Goku, Beerus)


V Tekkenu je bil Bojan tretji, čeprav je par domačinov bilo zelo dobrih. Verjamem, da tisti s kazuyo bi odlomil Bojana, pa verjetno zdaj kot zdaj tudi mene. Martin mi ni bil dosegljiv. Nisem vedel niti lastnih kombotov več, on pa je vzel random nikoli viden lik, heh. Nič odvzeti njemu. On občasno še igra in je dober. Jaz ne igram in nisem več dober. Prav mu je. Prav mi je. Škoda, da ni bilo luzer breketa. Že samo zato, da dva nova igralca pokažeta zares, česa sta zmožna, sem ga hotel ufurat, ampak bi trajal še dve extra uri, kar bi DBZ štart porinilo na 3 ure za napovedanim, kar ni šlo. Drugič dve vzporedni postaji, pa bo vse izi.

DBFZ je bil awesome beans. Veselje je bilo dočakati, da med ljudmi, ki jih tepem/učim v Marvelu, GG-ju in BB-ju v mešanici teh treh iger pridejo ven kar štirje igralci, ki znajo več od mene. Xavija sem zgimmickal in iznerviral, medtem ko proti Virusu, ki je bil bolj on point z meaty pritiskom in konkretnimi mixupi nisem mogel toliko freestylat. Zato sem z drugim mestom zadovoljen. Sicer mi je bilo noro naporno igrati, brez da poznam en osnovni kombo enega od svojih likov. Za vanish sem izvedel na turnirju samem. Pač, navajen sem narediti svojo domačo nalogo, preden tekmujem in zdaj se mi je res lomila glava. V igranju z omejenimi resursi ste vsi veliko boljši od mene, ker sem jaz navajen, da se dobesedno nikoli ne bom niti sedel in igral, dokler ne razumem osnov. To mi je bilo tri ure biti kot z glavo pod vodo. Tudi ni pomagalo, da so igre tako dolge. No, so dolge tudi zato, ker še nimamo dobrih kombotov, mixupov in vsega. No, opravičujem se za extra sol, predvsem Xaviju, ki ga je to vrglo bolj z ravnovesja kot pa moja dobra igra.

Skupno, super vesel, da so vsi znali kar dosti že na day 1 nove igre in prispevali k prav kul turnirju. You guys rock. Kot tudi nekaj manj priznanih in v naše vode ne ufuranih igralcev, kot sta duo iz Tekkena in pa Fink in Pikachu iz anime krogov. Vsi so se ful iskazali. Najti dva Tekkenaša, ki prideta iz neznanega in znata svoj shit pritera solzico na obraz. Tudi anime fighterja, ki kolikor razumem, pogosto posežeta po Naruto, sta bila spretna, imela goflo, hype za igro in napovedala maščevanje. Kar je idealno za to, da se DBFZ malo razširi, dokler smo hype.

To je to. Sicer smo še v začetnih, baby korakih pri temu, da organizacijo propisnih tekmovanj prenesem na Animov Bossa, a verjamem, da se da. Anime priboljški, skupaj s konkretnim denarjem, so prava struktura nagrad. Zdaj manjka še en setup za v doglednem času sfurat cca 16-man double eliminatione, zvočniki in pa malo skillsov pri risanju drevesa, pa bo. Kolikor vem, bodo naredili še en tak event čez en mesec. Upam, da bo še več igralcev.

Friends don't let friends play online.
01-28-2018 06:35 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Digitalno Igrišče (27.1.2018, Postojna) - T7, DBFZ, Naruto - Kekken - 01-28-2018 06:35 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | Pretep main | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication