Pretep Forum
Bodoči Work Streami - Printable Version

+- Pretep Forum (http://pretep.si/forum)
+-- Forum: Pretepačine (/forum-4.html)
+--- Forum: Ostale pretepačine (/forum-9.html)
+---- Forum: Them Fightin' Herds (/forum-199.html)
+---- Thread: Bodoči Work Streami (/thread-2390.html)

Pages: 1 2 3


Bodoči Work Streami - NeoTensai - 04-22-2016 12:21 AM

Zdravo spet NeoTensai z neko novo zadevco.
Z novim mesecem pride novi TFH update.
Kar lepo je videti, da vas kar nekaj spremlja ta thread. Upam samo, da preveč ne "nabijate" ogledov samo za to, ker si prizadevate, da nebi ranili mojih čustevicon_tongue(Če to drži mi lahko sporočite, kljub vsemu bom nadaljeval z update-anjemicon_biggrin)

V tale thread bom objavljal, datume bodočih work streamov in mogoče tudi naredi kakšen follow up z poročilom kaj se je dogajalo na streamu. Tako, da če vas zanima kako poteka razvoj pretepaške oz. na splošno razvoj igre vljudno vabljeni:

"It’s that time again! time for the monthly work stream. For this month, we’ll be streaming on Friday, April 22, at 3PM pacific (our usual time) at twitch.tv/manesix (our usual channel). See you there!"

Se pravi v Petek pozno zvečer ob polnoči ste vabljeni, da se pridružite meni, drugim backerjem in seveda razvijalcem Mane 6, ki nam bodo pokazali kaj vse novega so naredili v roku enega meseca.

BONUS
TFH DRINKING GAME
Seveda tako kot iz vsega v življenju smo redni gledalci streamov "naredili" unofficial drinking game. Trenutno še v razvijanju, vendar pravila so sledeča:
Kadarkoli Jay uporabi vrsto živali na mesto imena karakterja (npr. Cow namesto Arizona) 1 požirek, 2 če to stori kdo drug.
Kadarkoli Jay zapoje Pom skladbo (gre nekako tako. Pom. Pom, Pom, Pom. Pom) 1 požirek.
Kadarkoli se na zaslonu pojavi Pom Hub, 3 Požirke.
Kadarkoli naredijo oz. pokažejo nekaj čudnega na karakterjih (npr. Hypno Cow, Spider Velvet, ipd.) Spij kozarec.
Če bo kdo opazil še kaj drugega zanimivega bom dodal za naslednji streamicon_tongue.


RE: Bodoči Work Stream-i - Cpatko - 05-02-2016 01:48 AM

Tile štirikopitniki dejnsko delujejo kot legit igra.

Kot je Tensai že povedal, MikeZ jim je dal Skullgilrs engine in igra bo zelo podobna Guiltyu.
Tale work stream, za katerega je Tensai pozabil priložiti link;

https://www.twitch.tv/manesix/v/62218456

Predstavitev teče v gladkih 60fps, s čimer se recimo ni mogel pohvaliti niti nedavni epsko organizirani Red Bull SFV Kumiteicon_biggrin
Razvijalci pa se slišijo, kot da vedo nekaj o pretepačinah. Zanimiv stream, priporočam ogled.

Tensai je tudi objavil fotko svojega sticka na njihovem forumu, kjer je eden od razvijalcev takoj prepoznal Brook board in vprašal, če je res lagless.

Tako da zna biti dejansko zabavna tale nova pretepačina, Juni in jaz jo bova zagotovo poskusila icon_rock


RE: Bodoči Work Stream-i - NeoTensai - 05-18-2016 04:26 PM

In spet je čas za workstream update. Mesec je okoli in z njim nov Mane 6 workstream, ki bo v Petek, 20. Maja, ob 3PM Pacific Time (se pravi ob polnoči SEČ).

Kaj se lahko pričakuje oz. spekulacije kaj nam bodo pokazali tokrat preberite spodaj:

-Grafična in animacijska posodobitev Pom in njenih kužkov ter Paprike in njene "preproge" katero bo imela čez hrbet zaradi boljše vidljivosti
-Dokončanje normal specialk za Tianhuo(Longma), na žalost še nič animacijskega napredka(standing idle animacije ali kakršne druge animacije). Lahko pa da nas presenetijo.
-Nadgradnja on hit SFX-a. (Woow šele zdele dojel, da je FX onomatopoija za EFFECTS, gg me icon_redface)
-Vpogled v kakršne attack, hit, groundbounce ali wallsplat animacije za karakterje katerih še nismo videli, da bi to imeli.
-Mogoče spet kakšen kratek 1 vs 1 showoff session, da pokažejo napredek frame date, hit stun-ov, ipd.

Rad bi se zahvalil Cpatku za follow-up, ker res nisem imel časa narediti nek konkreten follow-up.

Tako da upam da se vidimo na work streamu v petek.
STAMPEDE!


RE: Bodoči Work Stream-i - Cpatko - 05-19-2016 09:39 AM

Spet ni linka do streama icon_biggrin


RE: Bodoči Work Streami - NeoTensai - 05-19-2016 03:17 PM

Pa še gledu sem, da ga bom ja linkal...

https://www.twitch.tv/manesix

Evo za vse bodoče streame se lahko uporabi tale link


RE: Bodoči Work Streami - NeoTensai - 05-21-2016 10:11 PM

Po uspešnem work streamu je končno čas, da naredim en recap.
Za začetek je lepo videti da so backer reward-i že v izdelavi. Lep pregled čez portrete vseh šestih karakterjev in na koncu en mash-up.

Ker nevem koliko spremljate TFH streame ali forum bom naredil povzetek vsega kar se že ve in dodal nekaj spekulacij in svojih pogledov, zato berite thread z mero soli xD.

Kot prvo moram čestitati Mane6 za uspešno prvo iteracijo prvih šestih karakterjev. Z včerajšnim streamom imajo več ali manj vse štirinožne parkljavke svoje normal specialke. S prejšnih streamov smo videli, da so vsi karakterji edinstveni in zabavni za uporabo pri izvajanju dolgih kombotov. Prva iteracija pa temu pravim, zato ker sedaj pridejo na vrsto superce in ultre pa tudi zato ker še nič ni zapisano v kamen.

Naslednje bom predelal wall bounce oz. Wall sticke. Včeraj so pokazali da imajo karakterji napade, ki odnesejo nasprotnika čez cel zaslon kjer se odbijejo ali prilepijo kot da so v slabem filmu iz 80ih, nato pa lahko iz tega polažaja nadaljujemo kombo. Zdej old school pretepači boste bolje vedeli ali ste to že videli v kakšni pretepačni, meni osebno se zdi zanimivo in sveže, dokler ne bo abusable.

Ok na kratko obdelam še throw-e. Throw bo 2 button press, techable, v SF V stilu. Se pravi lahko z smernim ukazom nazaj oz. 4 v throw, vržete nasprotnika za seboj. Ni najbolj jasno bilo prikazano ampak videti je, da bodo možni komboti iz throwov, vsaj za določene karakterje. Trenutno zgleda kot, da bosta imela Pom in Azizona navadne, Oleander in Velvet pa komboable throwe.

V streamu drugače ni bilo pokazanega nič presenetljivega, Lindsey je posodobila in izboljšala Arizonin stage, dodan je bil Pom-in float animation iz prejšnega streama, dokončali so Tianhuo-ine normal specials. Jay in Nappy pa sta geekoutnila za overwatchom. Na koncu pa smo videli kako se dela lamb chops-e, ko so razvijalci razkoščkali Pom med live izdelavo enega frame-a za knock up. Hoteli so tudi pokazati music/soundtrack update vendar Stuard a.k.a. RC88 ni bil še pripravljen in je na koncu zmanjkalo časa, kar je bilo malo beda. Osebno sem gledal stream pod milim nebom, ker sem bil na vikendu in mi edino tam normalno dela internet.

Zdej imam pa malo slabih novic za happy fishermana, goat je confirman, da bo first DLC karakter, ki bo na voljo vsem ki bodo kupili igro, ko darilo od backerjev, ki so podprli indiegogo kampanijo.

V kratkem mislim narediti predstavitev karakterjev in njihovega playstila, sedaj me pa zanima će imate kakšno željo koga predstavim najprej.
Arizono, Velvet, Oleander, Pom, Papriko ali Tianhou.

Do naslednjič pa
STAMPEDE!


RE: Bodoči Work Streami - NeoTensai - 06-25-2016 05:28 AM

Uff... Tale workstream me je pa malo prehitel. Iz včeraj na danes je bil nov workstream tako, da z manjšo zamudo objavljam link-a.

https://www.twitch.tv/manesix/v/74326760 prvi del, ki je bolj posvečen Tianhou, ki je končno dobila svoje "telo", ki pa seveda še ni dokončan.
Predstavili so kako zgleda in kaj nameravajo narediti ter kakšne težave pričakujejo pri animaciji lika.

https://www.twitch.tv/manesix/v/74332528 Drugi del pa vam bo pomoje bolje pisan na kožo. Lahko rečem, da so ponovno predstavili celotno zasedbo, ki bo na voljo ob izzidu igre vendar so bolj podrobno nakazali smer razvoja za vsak lik. Povedali in pokazali so kaj okviroma naj bi naredile level 1 in level 2 superce.

THIS IS GONNA BE SICK


RE: Bodoči Work Streami - Cpatko - 06-25-2016 10:25 AM

(06-25-2016 05:28 AM)NeoTensai Wrote:  Uff... Tale workstream me je pa malo prehitel. Iz včeraj na danes je bil nov workstream tako, da z manjšo zamudo objavljam link-a.

(06-25-2016 05:28 AM)NeoTensai Wrote:  workstream tako, da z manjšo zamudo objavljam link-a.

(06-25-2016 05:28 AM)NeoTensai Wrote:  objavljam link-a.

(06-25-2016 05:28 AM)NeoTensai Wrote:  link-a.

[Image: nevermind-custom.png]


RE: Bodoči Work Streami - Kekken - 06-25-2016 07:17 PM

Ahahah. Fak, mene to res zge v oci. Epic cpat, channeling my rage. icon_car
Pa dajte enkrat imeti eno uro slovnice namesto SFV turnirja tam. Smo rekli, da mora biti stran ugledna, ne pa da vsak, ki je kdaj imel opravka s pisano besedo ob toliksnih vezajih umre v tezkih mukah.


RE: Bodoči Work Streami - NeoTensai - 07-21-2016 02:55 PM

Živjo in zdravo vsem skupaj.

Ta vikend, ki prihaja bo zelo pester.
Epicenter, kjer se bo zbrala ogromna skupina igralcev pod isto streho.
Hude borbe v SF V, kjer bomo domači branili slovenske barve in se na vse pretege trudili, da nam gostje iz tujine ne zasedejo vsa prva tri mesta.

Da pa bo vikend še bolj poln dogodkov, pa je razvijalska skupina Mane6 poskrbela z naslednjim in tako že osmim zaporednim workstreamom, ki bo ta petek 22.7.2016 ob isti uri kot ponavadi, se pravi ob polnoči.
Tokrat se nam bo na Mane6 workstreamu pridružila Lindsay, grafična oblikovalka, ki za igro izdeluje character stage(no pa da mi mojstri slovnice zdej povejte kako naj poudarim množino brez tega da prevedem v slovenščino oz. da ne uporabim npr. stage-e icon_mad).
Trenutno še nevemo kaj nam bo predstavila Lindsay, vendar lahko sklepamo, da nam bo pokazala potek izdelave stage-a od ideje do "končnega" izdelka.