Pretep Forum

Full Version: Društvo Pretep.si in vabilo na prvi zbor članov
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Morda je Prevc s svojimi uspehi tudi kakšnega birokrata spravil v dobro voljo. Danes so nam namreč na občini odobrili ustanovni akt društva Pretep.si. S polnim imenom "Pretep.si, društvo za vzpodbujanje druženja ob tekmovalnih videoigrah in medijsko podporo dogodkom". Na kratko društvo Pretep.si.

Iz slovenske web skupnosti igralcev borilnih videoiger se je razvilno polnopravno društvo s sedežem, pečatom, z davčno številko in s TRR-jem. Naša zvrst črpa iz korenin, zaritih v zakotne igralnice davnih dni. A smo v času, ko se fajti predvajajo v živo po internetu, produkcija prenosov in posnetkov pa je že na stopnji vrhunskih TV oddaj. S Cpatkom sva se zato pridružila Kekknu, očaku te naše skupnosti in skupaj smo ustanovili pravno osebo, katere glavni namen bo razviti kvalitetno sceno za naše igralce borilnih videiger.

Statut društva je sedaj javno odprt za ogled vsem na tem naslovu, zapisnik ustanovne seje, ki se je zgodila takoj, ko smo se zbudili po zadnjem Wintermashu, pa na tem naslovu.

Oba dokumenta bosta javno dostopna na teh naslovih do

sobote, 9. januarja 2016. Na ta dan ste ob 18.00 vabljeni vsi na

Prvi zbor članov,

ki bo na sedežu društva na Gallusovem nabrežju 39 v Ljubljani, Aka Kostic palace.

Na ta dan ste k včlanitvi vabljeni vsi, ki si želite druženja ob borilnih videoigrah. Kot pravna oseba bomo sedaj veliko lažje organizirali turnirje in redna srečanja naših članov, sceno pa popeljali na nivo, kjer nam bo lahko vsem skupaj v ponos. Kot novopečeni predsednik društva in eden izmed t.i. 09er-jev, katere je v to web skupnost pripeljal sedaj odhajajoči SF4 in želja po kvalitetnem in standardiziranem sticku, sem v sedmih letih spoznal mnogo zanimivih in izjemnih ljudi. Sploh v zadnjih parih mesecih, so naša sodelovanja na turnirjih Gameplay, Sonic Boom in sejmu Comptech pripeljala do prvega plačanega streama. Par dni kasneje še stream konference Interreg Slovenija - Hrvaška, trenutno pa imamo že par zanimivih novih interesentov za prenos v živo preko neta. S pomočjo RKC-ja morda spreobrnemo tudi paderjeicon_wink Več o tem na zboru članov.

Našim članom bomo tako omogočali vežbe rokovanja s kamerami, komentiranja prenosa, programi za streamanje in vso potrebno opremo za izvedbo prenosa v živo. Za sodelovanje pri teh pridobitnih akcijah društva pa bomo lahko članom uradno krili vse potne stroške in na koncu dneva izplačali celo spodoben honorar. Vse jasno lepo legalno in po zakonuicon_smile

Kot društvo bomo lahko tudi naročevali pri nas težko dobavljiv hardver, denimo PCB za PS4, in ga članom ponudili za ugodno ceno, ob tem pa bo majhen proft imelo tudi društvo. Vsi prihodki bodo uporabljeni za glavni namen društva. Več o tem v statutu in na zboru članov.


Vabljeni ste torej vsi, ki držite ali pa ste kadarkoli držali stick v rokah, da se nam v soboto prudružite in se brezplačno včlanite v društvo. Nato gremo s skupnimi močmi dalje.

Matija Kostič

P.S. Uradni del bo dolg cca. pol do tričetrt ure. Nato pride prvi društveni offline z narezkom in streamom. Tokrat nam bo T-2 dvignil UL na 4Mbps.
Lepa! icon_hyperactive

Kot vedno bom na voljo za pomoč kadar se jo potrebuje. V soboto pridem na batine.

Damn, res sem zanemarjal pretepačine lansko leto. Zdaj s tem društvom in SF5 je morda pravi čas, da spet malo zalaufam stick.
če bom moč, se udeležim! Super korak naprej!
@el muchacho pigo,

Veseli smo, da si se nam odločil pridružiti. A v skladu s tretjim odstavkom četrtega člena ustanovnega akta društva, ki pravi:

"Za osebo od sedmega leta do dopolnjenega 15 leta starosti mora zakoniti zastopnik pred njenim vstopom v društvo podati pisno soglasje.",

boš moral prinesti pisno soglasje staršev. Če želiš, ti pošljem word dokument, ki ga nato doma le dopolnite in podpišete.

Se vidimo v soboto!
(01-07-2016 05:21 PM)MisterM Wrote: [ -> ]@el muchacho pigo,

Veseli smo, da si se nam odločil pridružiti. A v skladu s tretjim odstavkom četrtega člena ustanovnega akta društva, ki pravi:

"Za osebo od sedmega leta do dopolnjenega 15 leta starosti mora zakoniti zastopnik pred njenim vstopom v društvo podati pisno soglasje.",

boš moral prinesti pisno soglasje staršev. Če želiš, ti pošljem word dokument, ki ga nato doma le dopolnite in podpišete.

Se vidimo v soboto!

Lepo prosim za Word dokument.
Ah, res me jebe ta starosticon_tongue
(01-07-2016 05:26 PM)el muchacho pigo Wrote: [ -> ]Lepo prosim za Word dokument.
Ah, res me jebe ta starost

You'll grow out of it.
muchacho, pošlji mi tvoj mail na ZS.
Xavi pride tako re(T)ko, da si bom obvezno vzel cajt v soboto. icon_tepen
GOOGLE DOC LINK DO PRISTOPNE IZJAVE

https://docs.google.com/document/d/19tQz...s=568ea92a

Kdor se eventa ne more udeležiti, naj natisne in izpolni izjavo in nam jo dostavi ob priliki.
Dnevni red prvega zbora članov:

DNEVNI RED:
1. Otvoritev rednega zbora članov in potrditev delovnega predsedstva zbora članov
2. Predstavitev dnevnega reda
3. Potrditev ustanovnega akta in logotipa društva
4. Potrditev članov organov društva: upravnega odbora in nadzornika za obdobje štirih let
5. Sprejem sklepa o delovnem načrtu za leto 2016
Pages: 1 2
Reference URL's